Érdekes gyűjtemények

Digitális gyűjtemények bármilyen témáról

Ajánló

Ha érdekes gyűjteményre lelsz a net hátsó bugyraiban, ne légy rest írj ide

Címkék

abszurd (3) analóg (1) angol (3) audió (1) busz (1) buszmegálló (1) csoki (1) dugóhúzó (1) épít (1) épület (2) étel (1) film (3) fotó (3) használati tárgy (7) homok (1) humor (2) ital (1) jármű (2) játék (4) kártyanaptár (1) kenyér (1) kép (2) közlekedés (4) kreatív (2) magyar (4) metál (2) metal (1) mozi (1) műszaki tárgy (5) nosztalgia (6) papír (3) plakát (2) politika (1) régi (9) reklám (3) retro (12) sport (1) számítógép (1) szovjet (2) tenger (1) tűzhely (1) utazás (1) videó (1) youtube (1) zene (2) Címkefelhő

Pedálos autók

2008.05.26. 22:49 - Gyűjtő

Címkék: retro játék közlekedés metál szovjet angol régi nosztalgia jármű műszaki tárgy

 Traditional Pedal Cars - 1, 2, 3, 4

 

Valójában nem gyűjtemény, hanem egy retró cuccokat gyártó angol cég webáruházának egyik szeglete az ajánlott oldal, mégis egy élmény szétnézni rajta.

Angliában pontosan tudták, hogy mitől lágyul el a gyermeklelkületű felnőtt férfi, például, ha a kisfiának vásárolhat karácsonyra egy Model T Roadstert 100 fontért, igaz ez a típus pedálhajtásos. A képek tanusága szerint Angliában leginkább a legendás autók, a speciális járművek (repülő, tűzoltó autó) és a veterán típusok töltik meg a polcokat.

 Az utóbbi időkben itthon is nagy választékban lehet kapni a pedálos járgányokat, sőt egyes autókhoz még extrák is rendelhetőek, na ne gondoljunk ABS-re vagy légzsákokra, inkább harmadik féklámpa matricára, csigavonalú dudára vagy éppen dupla dudára. Az áruk messze túlszárnyalja a régi pedálos Moszkvicsokét. Rövid kutatás után a világhálón találhatunk jó pár hirdetést, amiben pedálos autókat keresnek. Szinte kivétel nélkül mindenki a Moszkvicsot keresi...

Aki, velem együtt, inkább a moszkvics vonallal szimpatizál nézzen körül itt:

Pedálos moszkvics

Egy kis étvágycsináló az oldalhoz:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujt.blog.hu/api/trackback/id/tr50485985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása