Érdekes gyűjtemények

Digitális gyűjtemények bármilyen témáról

Ajánló

Ha érdekes gyűjteményre lelsz a net hátsó bugyraiban, ne légy rest írj ide

Címkék

abszurd (3) analóg (1) angol (3) audió (1) busz (1) buszmegálló (1) csoki (1) dugóhúzó (1) épít (1) épület (2) étel (1) film (3) fotó (3) használati tárgy (7) homok (1) humor (2) ital (1) jármű (2) játék (4) kártyanaptár (1) kenyér (1) kép (2) közlekedés (4) kreatív (2) magyar (4) metal (1) metál (2) mozi (1) műszaki tárgy (5) nosztalgia (6) papír (3) plakát (2) politika (1) régi (9) reklám (3) retro (12) sport (1) számítógép (1) szovjet (2) tenger (1) tűzhely (1) utazás (1) videó (1) youtube (1) zene (2) Címkefelhő

Mások fotói

2008.06.08. 22:35 - Gyűjtő

Címkék: fotó angol régi

 

Mások fotói - Time tales

 

Nem csak azok számára lehet érdekes ez az oldal, aki szereti mások fotóit nézegetni, mivel a képek nagyrésze régi, így már semmi izgalmasat nem tudhatunk meg az azokon szereplőkről. A képek átlag embereket ábrázolnak átlagos környezetben, így akár lehetnének a saját családi fotóalbumunkban is.

 

 

Ez a kép akár a múltkori pedálos autók posztba is illene, bár itt igazi a patina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képek 20 éves időszeletekbe vannak csoportosítva, így könnyedén tehetünk időutazást a nekünk tetsző időszakba. A közelmúlt fotói is tanulságosak, de valószínüleg nem vagyok egyedül véleménnyemmel, ha azt mondom, hogy a régebbi fotók az érdekesebbek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujt.blog.hu/api/trackback/id/tr88484752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása