Érdekes gyűjtemények

Digitális gyűjtemények bármilyen témáról

Ajánló

Ha érdekes gyűjteményre lelsz a net hátsó bugyraiban, ne légy rest írj ide

Címkék

abszurd (3) analóg (1) angol (3) audió (1) busz (1) buszmegálló (1) csoki (1) dugóhúzó (1) épít (1) épület (2) étel (1) film (3) fotó (3) használati tárgy (7) homok (1) humor (2) ital (1) jármű (2) játék (4) kártyanaptár (1) kenyér (1) kép (2) közlekedés (4) kreatív (2) magyar (4) metal (1) metál (2) mozi (1) műszaki tárgy (5) nosztalgia (6) papír (3) plakát (2) politika (1) régi (9) reklám (3) retro (12) sport (1) számítógép (1) szovjet (2) tenger (1) tűzhely (1) utazás (1) videó (1) youtube (1) zene (2) Címkefelhő

Compact Cassette

2008.05.01. 00:51 - Gyűjtő

Címkék: retro zene régi analóg audió használati tárgy műszaki tárgy

Tapedeck - Magnókazetták 

 

Nagy sikert aratott volna ez a gyűjtemény osztálytársaim körében valamikor a nyolcvanas évek közepén, mivel akkor, még az mp3 elötti időkben, mindannyian kazetta szakértők voltunk, hisz ezeket hallgattuk egész nap. Ma már inkább a retro kategóriába tartoznak és így valahogy meg is szépültek, igaz a mondás, hogy az idő a legjobb szépítőszer.

A jelenleg 355 darabos gyűjtemény böngészését megkönnyíti, hogy márka, játék idő és minőség alapján lehet keresni közöttük.

Az oldal fenntartói örömmel fogadják ha beszkennelt kazetta képeket küldünk be nekik, nosza gyerünk előkotorni porosodó Polimer kazettáinkat, mert bár hihetetlen, de tény: ez legendás márka még hiányzik a gyűjteményből!

Tapedeck 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujt.blog.hu/api/trackback/id/tr12446142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása