Érdekes gyűjtemények

Digitális gyűjtemények bármilyen témáról

Ajánló

Ha érdekes gyűjteményre lelsz a net hátsó bugyraiban, ne légy rest írj ide

Címkék

abszurd (3) analóg (1) angol (3) audió (1) busz (1) buszmegálló (1) csoki (1) dugóhúzó (1) épít (1) épület (2) étel (1) film (3) fotó (3) használati tárgy (7) homok (1) humor (2) ital (1) jármű (2) játék (4) kártyanaptár (1) kenyér (1) kép (2) közlekedés (4) kreatív (2) magyar (4) metal (1) metál (2) mozi (1) műszaki tárgy (5) nosztalgia (6) papír (3) plakát (2) politika (1) régi (9) reklám (3) retro (12) sport (1) számítógép (1) szovjet (2) tenger (1) tűzhely (1) utazás (1) videó (1) youtube (1) zene (2) Címkefelhő

Homokbánya

2008.04.07. 00:05 - Gyűjtő

Címkék: utazás tenger homok

Tengerparti homok gyűjtemény - Beachsand collection

Elképzelem ahogy a nyaralás első napján a túrista a hotelből kirohan a standra és az előre elkészített tormásüveget gondosan megtölti az egész környéket beborító homokkal, majd a családhoz visszatérve sugárzó arccal beszól a szobába: - Anyukám, mostmár mehetünk haza!
Érdekes lehet az a szituáció is, amikor emberünk az egzotikus vidékre készülő ismerősét próbálja meggyőzni arról, hogy ugyan hozzon már neki negyedkiló homokot a 2000 kilométeres útjáról. Szegény áldozat mégcsak nem is trükközhet azzal, hogy a játszótéri homokozóban tölti meg az edényt, mivel mint a mellékelt ábra is mutatja, minden homok kicsit különbözik a többitől, így egyből lebukna.
Bárhogy is, de ennek a honlapnak a gazdája megoldotta ezt a problémát, így mostmár mi is megcsodálhatjuk a világ minden sarkából összehordott kollekciót. Mégis, a bennem lakó kisördög csak megkérdezi, hogy mi késztet valakit arra, hogy a homokkal töltse meg a nappali sarkában álló vitrint?

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujt.blog.hu/api/trackback/id/tr27398315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása