Érdekes gyűjtemények

Digitális gyűjtemények bármilyen témáról

Ajánló

Ha érdekes gyűjteményre lelsz a net hátsó bugyraiban, ne légy rest írj ide

Címkék

abszurd (3) analóg (1) angol (3) audió (1) busz (1) buszmegálló (1) csoki (1) dugóhúzó (1) épít (1) épület (2) étel (1) film (3) fotó (3) használati tárgy (7) homok (1) humor (2) ital (1) jármű (2) játék (4) kártyanaptár (1) kenyér (1) kép (2) közlekedés (4) kreatív (2) magyar (4) metal (1) metál (2) mozi (1) műszaki tárgy (5) nosztalgia (6) papír (3) plakát (2) politika (1) régi (9) reklám (3) retro (12) sport (1) számítógép (1) szovjet (2) tenger (1) tűzhely (1) utazás (1) videó (1) youtube (1) zene (2) Címkefelhő

Kedvenc régi zenék

2008.03.19. 10:23 - Gyűjtő

Címkék: retro zene film youtube videó

Kedvenc régi zenék - Yamelo

Emlékszel arra az iskolai bulira? Emlékszel az első csókra? Emlékszel arra, amikor az első autódat vezetted? Néhány dal valószínüleg örökre összekapcsolódott ezekkel a pillanatokkal. Ez az oldal visszahozza neked emlékeidet a zene segítségével.

Ezentúl nem kell a youtube leghátsó bugyrait is felkutatnod, ha régi kedvenceidet szeretnéd újra látni-hallani, elég ellátogatni erre a honlapra, kiválasztani az évet az idővonalon és máris választhatsz a legjobbak közül, mert valaki fáradtságot nem kímélve már megkereste Neked őket a youtube-on egészen 1965-ig visszamenőleg.

Egy kis ízelítő 1988-ból:

 

 

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujt.blog.hu/api/trackback/id/tr19388966

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása